Het Atelier

In Boxtel heb ik een heerlijke lichte ruimte om mijn producten te maken. De grote tafel van drie bij vier meter die ik nodig heb voor het maken van de waden past er prima in. Rondom de werkplek zijn alle materialen zichtbaar en voelbaar. Een inspirerende plek dus.


Regelmatig zijn er open dagen waarin we elkaar kunnen ontmoeten, waar u de producten kan zien en voelen, inspiratie kan opdoen en ideeën kunnen uitwisselen.

Exposities

De afgelopen jaren heb ik met Saramare geëxposeerd in galeries, festivals en themabijeenkomsten. Mijn werk is mijn binnenwereld naar buiten brengen en exposeren is vanuit het atelier naar de buitenwereld. Exposeren is schoonheid delen.

Workshop

Heerlijk creatief bezig zijn.

Workshops waarin we gaan spelen, waarin we creëren, waarin we ervaren. Er zijn creatieve workshops voor kinderen en volwassenen. Naar wens kunnen we ook iets maken naar aanleiding van een verhaal. Er kan een groepswerkstuk gemaakt worden, leuk voor een vriendengroep of familie.

Daarnaast zijn er workshops waar ik als psycho-sociaal therapeut. Je bent welkom!

Opendagen

Regelmatig zet SaraMare haar deuren open. Dagen waarin we elkaar kunnen ontmoeten, waar u de producten kan zien en voelen, inspiratie kan opdoen en ideeën kunnen uitwisselen. Bekijk hieronder de aankomende open dagen.

Open dag 2 april 2022

Open dag | Alle producten

Open dag 6 januari 2022

Locatie: Atelier Saramare

Open avond | Workshops

Uitvaartbeurs

Regelmatig sta ik op een uitvaartbeurs. Bekijk hieronder de aankomende open dagen.

Uitvaart inspiratiebeurs 15 mei 2022 | 11.00-15.00 uur

Uitvaartbeurs | Lijkwaden / Cocons / Accessoires