Een zachte uitvaart

Uitvaartproducten vertellen een verhaal over herinneringen en ervaringen van iemands leven. Schoonheid en de daarbij komende aandacht om in liefde afscheid te nemen.

Lijkwaden

Een uitvaartwade is een rechthoekig kleed van stof dat om de overledene heen gewikkeld kan worden en zo de kist kan vervangen. De wade wordt met de hand gemaakt van wol, zijde of ander textiel en is natuurvriendelijk, warm, soepel en voelt zacht aan.

Uitvaart cocons

Een cocon is een warm, zacht omhulsel voor uw overleden kindje. Een cocon wordt veelal gemaakt van schapenwol die vervolgens vervilt wordt. Hij voelt zacht aan en straalt tederheid uit. Een cocon nodigt uit om aan te raken en om bij je te dragen.

Uitvaart accessoires

Op maat kan ik bijna alles wel omzetten in een gewenst product. Veel gevraagd zijn engeltjes, kleine vilten zakjes met of zonder inhoud, bloemen, memoriezakken, vlinders en fotolijstjes. Mocht de accessoire die je zoekt er niet tussen zitten? Laat het gerust weten.

Uitvaartproducten van Saramare

De uitvaartproducten van SaraMare vertellen een verhaal over herinneringen en schoonheid. Bekende metaforen maar ook hele persoonlijke die het afscheid voor de nabestaanden kunnen ondersteunen.

Voor mij is het vreugdevol om hier een bijdrage aan te kunnen leveren zodat degene die overgaat nog iets van zichzelf kan laten zien en dat het gaat zoals hij of zij het wil. Voor met mijn creaties, met behulp van metaforen en symboliek, de sfeer neer te zetten die bij hem of haar past. Mijn ervaring is dat het daarmee ook een steun kan zijn voor de nabestaanden om het rouwproces vorm te geven, om zo heel liefdevol afscheid te kunnen nemen van hun dierbare.